News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DOVADA CA SANZIANA BURUIANA S-A MATURIZAT! MESAJUL EMOTIONANT DEDICAT FIICEI SALE: „IERI ERAM FERICITA CA MI-AM GASIT PANTOFI, AZI AM GASIT FERICIREA ABSOLUTA!” DOVADA CA SANZIANA BURUIANA S-A MATURIZAT! MESAJUL EMOTIONANT DEDICAT FIICEI SALE: „IERI ERAM FERICITA CA MI-AM GASIT PANTOFI, AZI AM GASIT FERICIREA ABSOLUTA!”
Please follow and like us:
Pin Share

Dacă în urmă cu doar câteva luni se gândea non-stop ce să îmbrace ca să fie o apariţie irezistibilă, acum, de când a devenit mămică, viaţa i s-a schimbat complet. Şi nu se teme să recunoască acest lucru, căci Sânziana Buruiană i-a dedicat fiicei sale un mesaj mai mult decât emoţionant.

Este recunoscută pentru apariţiile irezistibile şi nimeni n-ar fi crezut că Sânziana va deveni o mamică dedicată, însă acest lucru s-a întâmplat şi se vede clar  în imaginile postate pe contul personal de socializare.

„Ieri eram o fată,  astăzi sunt o mamă. Ieri eram fericită că am găsit rochia perfectă pentru mine, fardul care îmi punea în evidenţă culoarea ochilor mei, pantofii perfecţi sau băiatul care îmi plăcea…astăzi sunt FERICITĂ că am găsit căruciorul perfect pentru tine,crema protectoare pentru pielea ta, căciuliţă care te protejează de frig, botoşeii care te ajută să mergi, bărbatul care mă iubeşte şi care mi te-a făcut cadou. Ieri trăiam pentru mine şi eram o fată ca multe altele. Astăzi trăiesc pentru tine şi sunt mama ta. Această este adevărata fericire!”, a scris Sânziana pe contul personal de socializare.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit, în urmă cu doar câteva luni, cu Nicolae Zuluf, iar recent a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Izabela Stefania Ioana.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *