News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Drept la replică: E-distribuție Banat Drept la replică: E-distribuție Banat
Please follow and like us:
Pin Share

În urma articolelor cu titlurile  “Un sfert din Vladimirescu, Secusigiu, Nădlac și alte localități au rămas fără curent”, respectiv “Mii de oameni stau fără curent iar gunoaiele de la ENEL vor numai tarife majorate!”, revenim cu precizări, pentru corecta informare a cititorilor:

Pe fondul condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în data de 30 ianuarie 2022, cinci localități din județul Arad au fost parțial afectate, printre care și Nădlac și Semlac. În ciuda condițiilor deosebite de lucru datorate vântului puternic, echipele E-Distribuție Banat au intervenit cu promptitudine pentru realimentarea clienților afectați, iar serviciile au fost restabilite în două ore.  Reamintim că, pentru a semnala deranjamente în alimentarea cu energie electrică, clienții pot apela call center-ul tehnic 24h/7 la numărul 0800.070.444 (TelVerde, număr apelabil gratuit de pe teritoriul național). Pentru județul Arad, aceștia pot obține informații telefonic, inclusiv detalii despre timpul de remediere, și la numărul  0257929.

De asemenea, menționăm că facturile nu sunt emise de distribuitorul de energie electică, ci de furnizori. Vă asigurăm de deschiderea deplină de a vă furniza detalii în urma unor solicitări de presă pentru a vă informa corect cititorii.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *