News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Drumul Sânpetru-limită județ Timiș a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Drumul Sânpetru-limită județ Timiș a intrat în patrimoniul Consiliului Județean
Please follow and like us:
Pin Share

Județul Arad s-a… îmbogățit cu un drum nou. Patrimoniul Aradului a crescut astăzi prin trecerea în domeniul public de interes județean a drumului Sânpetru German-limită județ Timiș (spre comuna Gelu). Este vorba de un drum în lungime de 7,4 km., realizat din fonduri europene și construit de la zero. Valoarea investiției este de 11,2 milioane de lei.

Acest drum a fost modernizat din fonduri europene. „Legătura dintre Sânpetru German și județul Timiș face parte din strategia de modernizare a drumurilor dintre cele două județe, pentru o mai bună mobilitate a mediului economic dar și a forței de muncă. Este practic o scurtare cu circa 50 de kilometri a distanței dintre punctul de frontieră de la Nădlac și cel la la Jimbolia”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Tronsonul de drum Sânpetru German-limită județ Timiș este cel de-al patrulea modernizat de către Consiliul Județean, între cele două județe, după Felnac-limită TM, Neudorf-limită TM și Zăbalț-limită TM. La nivel de documentație se află alte două drumuri: Lipova-Șiștarovăț-Cuvejdia-limită TM și, respectiv, Bata-Birchiș-limită TM (spre Făget).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *