News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DRUMUL SLATINA DE MURES-MADRIGESTI VA FI INCHIS PE PERIOADA NINSORILOR DRUMUL SLATINA DE MURES-MADRIGESTI VA FI INCHIS PE PERIOADA NINSORILOR
Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean Arad, în calitate de administrator al DJ 708 Slatina de Mureș – Gurahonț anunță că tronsonul cuprins între Slatina de Mureș și Mădrigești va fi închis în perioada de iarnă din cauza ninsorilor masive. Decizia a fost luată ținând cont de dificultatea tronsonului, pante deosebit de abrupte și curbe deosebit de periculoase, pentru a nu preiclita siguranța circulației rutiere în această zonă.

În toată această perioadă, în care drumul va fi închis, circulația cetățenilor din această zonă va fi asigurată pe următoarele rute: Slatina de Mureș – Julița și Mădrigești – Gurahonț. Pe aceste două tronsoane se va acționa cu utilaje de deszăpezire, pentru buna desfășurare a traficului rutier.

Drumul va fi redeschis după ce condițiile meteo vor permite acest lucru și doar atunci când acesta nu mai poate reprezenta un pericol pentru circulația rutieră.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *