News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DSV Arad atentează la brandul local denumit gem DSV Arad atentează la brandul local denumit gem
Please follow and like us:
Pin Share

În nesimțirea și specificul de golan, Gogu Falcă împroașcă cu gunoiul găsit în pubela proprie, acțiunile legale ale Direcției Sanitar Veterinare, care au avut îndrăzneala de a cere o limită de bun simț a condițiilor igienice, mai ales acum pe caniculă, în producerea unor alimente perisabile.

În furia sa, Falcă înjură acțiunile autorităților care, culmea, ani de zile l-au slugărnicit, și care au avut îndrăzneala de a cere o limită a bunului simț a condițiilor igienice. Falcă acuză acțiunile organelor de control ca un afront la manifestările sale de doi bani, în care excelează prezența a tot felul de producători locali care ne prezintă gemuri și brânzeturi expirate și care nu reprezintă un brand local. Astfel un comunicat jalnic, în care se poate vedea frustrarea față de acțiunile unor instituții oficiale, la un eveniment planetar de sifonare a banilor, este remis tuturor agențiilor mass-media, cu scopul de a arăta bunătatea sa în atragerea turiștilor și opreliștile instituțiilor.

Comunicat:

“În urmă cu câteva zile Vărcuș, consilierul PSD/directorul de Poștă a trimis o solicitare Direcției Sanitar Veterinare pentru a verifica seria de comercianți care participă la evenimentul Produs în Arad din Piața Avram Iancu. Acestor comercianți li s-a cerut să demonstreze că au avut condiții igienice pentru realizarea gemului și a altor produse locale.  Acum, același Vărcuș a solicitat ANAF-ului să facă controale în Piața Avram Iancu, locația în care se va desfășura evenimentul.  Aceasta este lupta Aradului cu oamenii care atunci când dețin puterea o folosesc împotriva economiei, împotriva lucrurilor bune, împotriva dezvoltării. Aceasta este imaginea PSD-ului, iar singura lor acțiune este sabotajul. Sper ca instituțiile statului să nu fie în subordinea unor politicieni ratați!” a declarat Gheorghe Falcă, primarul Aradului.”
Și eu care credeam că brandul local este pizza cu 6 moldoveni, de unde a apărut gemul?

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *