News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DUBLA INVITATIE DIN PARTEA ACTORILOR ARADENI, LA FINAL DE AN DUBLA INVITATIE DIN PARTEA ACTORILOR ARADENI, LA FINAL DE AN
Please follow and like us:
Pin Share

Duminică, 20 decembrie la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad vor avea loc ultimele spectacole din acest an. Pentru acest final de an, care a fost unul plin de evenimente și proiecte importante și în care publicul  a fost  alături de actorii arădeni într-un număr impresionant, Teatrul Clasic a pregătit nu unul ci două spectacole. Este vorba despre spectacolul ,,Ai mei erau super!” în regia lui Cristian Ban, care are la bază întâmplări reale ale actorilor din distribuție. Spectacolul îi are în distribuție pe cinci dintre cei mai tineri și mai talentați actori arădeni : Alina Danciu, Carmen Vlaga – Bogdan, Roxana Sabău – Nica, Robert Pavicsits și Ștefan Statnic. Scenografia spectacolului poartă semnătura Cristinei Milea asistată de Elena Gheorghe.  De menționat că spectacolul a participat în această toamnă la două importante festivaluri și a fost foarte  apreciat atât de public cât și de critici. Duminică îl puteți vedea la sala Studio, de la ora 17,00.

 

Tot duminică, 20 decembrie, la sala Mare, de la ora 19,00 va avea loc reprezentația spectacolului ,,Gaițele” de Alexandru Kirițescu, în regia lui Laurian Oniga. ,,Gaițele” este una dintre cele mai apreciate  comedii de moravuri din dramaturgia românescă și s-a jucat în mai multe variante, pe multe scene din țară, cu un succes enorm. Actorii care vor da viață personajelor lui Kirițescu sunt : Liliana Balica, Adriana Ghiniţă, Carmen Butariu, Oana Kun, Mariana Tofan, Dorina Darie – Peter, Angela  Petrean – Varjasi, Roxana Sabău, Dan Covrig, Constantin Florea, Ştefan Statnic, Ilko Gradev. Decorul este realizat de Onisim Colta, iar costumele sunt semnate Oana – Cătălina Văran.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *