News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Duminică seara, pe cea mai mare scenă de sticlă din România, showul, muzica şi emoţia au fost la cote maxime! In-grid, artista care a făcut înconjurul lumii cu piesa “Tu es foutu”, a oferit ieri publicului român un show incendiar, reuşind să-i surprindă şi pe cei trei juraţi cu energia şi exuberanţa ei. Artista a cântat piesa stând în braţele lui Mihai Morar şi a dansat apoi cu sex simbolul juriului, aşa cum ea însăşi l-a numit pe Adi Sînă. La sfârşitul unei gale live plină de emoţii, X Factor şi-a desemnat semifinaliştii! Alin Văduva, Iulian Vasile, Andrei Leonte şi T&L sunt concurenţii care îşi vor măsura forţele la X Factor chiar în seara magică de Ajun de Crăciun! Lupta va fi din ce în ce mai dură pe măsură ce showul se va apropia de deznodământ, iar emoţiile concurenţilor sunt greu de stăpânit. Chiar în ziua de Crăciun, X Factor le va dezvălui telespectatorilor numele finaliştilor săi!

Duminică seară, In-grid a făcut supershow pe scena X Factor! “Mihai, ascultă. Tu mi-ai promis că mă dai la radio” i-a cântat în română In-grid juratului Mihai Morar, pe ritmul celebrei piese “Tu es foutu”. Aceasta a fost prima piesă pe care In-grid a interpretat-o aseară la X Factor, pentru publicul român şi în mod special, se pare, pentru juratul Mihai Morar care a avut parte de o atenţie deosebită din partea artistei. La un moment dat, In-grid s-a aşezat în braţele juratului cântând îndrăgita piesă cu privirea aţintită la Mihai Morar.

Situaţia s-a schimbat însă radical în momentul interpretării celei de-a doua piese, “Vive le swing”, când în centrul atenţiei artistei a fost Adi Sînă. Juratul a urcat pe scenă alături de In-grid şi a reuşit să se integreze perfect în coregrafia piesei, dansând alături de artistă şi trupa ei. Mai mult, la finalul piesei, artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adi Sînă, numindu-l sex simbolul juriului.

Ieri seară, concurenţii au trecut prin momente de tensiune maximă, aşa cum se întâmplă de fapt  în fiecare gală în care au loc eliminări. De această dată, Diana Hetea a concurat pentru ultimul loc rămas între semifinaliştii X Factor cu trupa T&L. După decizia dificilă luată de Mihai Morar, Diana a fost concurenta care şi-a luat rămas bun de la telespectatorii Antena 1 şi de la visul de a câştiga marele premiu de 200.000 de euro.

Sâmbătă, 24 decembrie, de la 20.20, cei de acasă îi vor revedea pe concurenţii X Factor într-o nouă ipostază, aceea de semifinalişti ai concursului. Alin Văduva şi Iulian Vasile din categoria lui Adrian Sînă,  Andrei Leonte din categoria lui Mihai Morar şi T&L, grupul din categoria Paulei Seling sunt cei patru concurenţi care vor păşi din nou în seara magică de Ajun de Crăciun în lumina reflectoarelor pentru a dovedi telespectatorilor că locul lor este pe scenă. Chiar în ziua de Crăciun, duminică, de la 21.45, telespectatorii Antena 1 vor afla numele finaliştilor X Factor!

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *