News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share
Emil Boc, aflat in plina campanie interna pentru alegerile programate pentru 14 mai, si-a format deja echipa pe prim vicepresedinti. „In urma negocierilor si discutiilor au fost nominalizati Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Gheorghe Falca si Ioan Oltean pentru cele patru functii de prim-vicepresedinti ai PDL”, au declarat sursele citate. De partea cealalta a baricadei, in tabara lui Vasile Blaga nu s-au finalizat negocierile pe functii, Sorin Frunzaverde fiind dat ca sigur drept candidat la una din functiile de prim-vicepresedinte.
Contactat de HotNews.ro, Ioan Oltean a negat ca va candida pentru functia respectiva. „Nu ma intereseaza functia, nu intentionez sa candidez pentru acest post. Ce pot sa va spun este ca pana acum sigur este domnul Flutur, restul ramane de vazut”, a explicat Oltean. Pana la difuzarea informatiei Roberta Anastase, Gheorghe Flutur si Gheorghe Falca (primarul Aradului) nu au putut fi contactati.
In prezent Gheorghe Flutur (presedintele CJ Suceava) si Ioan Oltean sunt vicepresedinti in Biroul Politic Central al PDL iar Roberta Anastase si Gheorghe Falca sunt secretari executivi.
In ceea ce priveste functiile de vicepresedinti nu s-au stabilit exact candidaturile, insa doritori sunt multi. Potrivit acelorasi surse, lideri de organizatii ca George Scripcaru (primarul Brasovului), Stefan Gheorghe (primarul din Piatra Neamt), Florin Popescu (presedintele CJ Dambovita) se vor regasi pe lista nominalizarilor pentru functiile din Biroul Politic Central (BP). Totodata nume ca Elena Udrea, Anca Boagiu, Raluca Turcan si Sever Voinescu vor intra in cursa pentru posturile din conducerea centrala a PDL.
In tabara lui Vasile Blaga nu s-au finalizat discutiile pentru candidaturile din Biroul Politic Central. Conform surselor HotNews.ro, Sorin Frunzaverde intentioneaza sa candideze pentru una din functiile de prim-vicepresedinte.
Sursele citate sustin ca pe lista candidaturilor pentru conducerea centrala a PDL se vor regasi nume ca Radu Berceanu, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Gheorghe Albu, Cristian Boureanu si Romeo Raicu.
BP al PDL va fi alcatuit din patru prim-vicepresedinti, 15 vicepresedinti, un secretar general, sase secretari executivi, liderii grupurilor parlamentare si ministri. Democrat liberalii isi vor alege o noua conducere pe 14 mai in cadrul Conventiei Nationale.
(Hotnews)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *