News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Spitalele din cadrul Asociaţiei Spitalelor din Judeţul Arad (Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Spitalul Orăşenesc Ineu, Spitalul Orăşenesc Lipova, Spitalul de Psihiatrie Mocrea, Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaş), au depus proiectul „Eficientizarea intervenţiilor medicale de urgenţă în judeţul Arad”.

„Suntem conştienţi că sistemul sanitar arădean are nevoie de sume importante pentru a fi reformat. Avem oportunitatea de a accesa bani europeni şi vom profita de această oportunitate pentru a creşte calitatea actului medical în judeţul nostru”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Acest proiect poate fi accesat în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” 2007-2013 (POS CCE), Axa prioritară 3 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat şi public, Domeniul Major de Intervenţie 2 – „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”, Operaţiunea 4 „Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”, cât şi valoarea totală a bugetului proiectului.

Valoarea totală a proiectului este de 7.333.790,00 lei. Cofinanţarea de 2 % din totalul cheltuielilor eligibile este suportată în întregime de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi este în sumă de 118.465,00 lei, iar TVA-ul aferent cheltuielilor eligibile este de în valoare de 1.410.540,00 lei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *