News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan sunt cei patru jurați care timp de zece săptămâni vor evalua prestaţiile concurenţilor vedetă de la Te cunosc de undeva!, cel mai recent show al Antenei 1. Te cunosc de undeva! va lua startul astă seară, de la 20.20, la Antena 1.

Este cel mai recent transforming show, adus în exclusivitate în România, de Antena 1. Te cunosc de undeva! îi va aduce în fața telespectatorilor pe CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile în ipostaze inedite, în care telespectatorii nu au avut ocazia să îi vadă până acum. Cei opt vor fi concurenţii incredibilului <<transforming show>> difuzat de Antena 1 în această primăvară şi, timp de 11 săptămâni, vor trece prin transformări spectaculoase, dând viaţă unor pesonalităţi din lumea muzicii

Concurenții vedetă vor primi prin tragere la sorţi numele artistului pe care îl vor avea de interpretat în fiecare ediţie a show-ului şi, timp de o săptămână, vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-i studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar şi prezenţa scenică, sub îndrumarea unor antrenori. Doi dintre membrii juriului, Ozana Barabancea și Andrei Aradits vor fi și profesorii concurenților. Ozana se va ocupa de pregătirea vocală a concurenților astfel încât să poată ajunge să reproducă cu o acuratețe cât mai mare timbrul vocal al personajelor pe care le vor avea de interpretat, în vreme ce Andrei Aradits de partea mimico gestuală. Acestora li se alătură și Ioana Macarie, cea care se va ocupa de coregrafii.

Astfel, in fiecare saptamană fiecare concurent se va prezenta in fata juriului in ipostaza unei celebritati si va fi evaluat de acesta pe baza unor criterii precum: acurateţea interpretării, respectarea coregrafiei, însuşirea gesturilor specifice, credibilitate, stil etc.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *