News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Am venit în cartierul dumneavoastră, noi cei de la USL, în frunte cu candidatul nostru pentru primăria Arad, doamna LIA ARDELEAN, pentru a vă spune că dorim pentru cartierul dumneavoastră următoarele: micşorarea taxelor şi impozitelor locale cu 10%, construcţia celor mai mari depozite pentru legume, fructe şi de mărfuri generale din România (500 locuri de muncă), Piaţa Bujac cu târg agroalimentar (50 locuri de muncă), Stadion Olimpia cu 2000 locuri şi echipă în Liga a III a, ca echipă a Municipalităţii, scăderea preţului la apă şi căldură prin construcţia noii uzine a Aradului (uzină de apă + uzină electrică – 150 locuri de muncă).

 Întâlnirea noastră a fost DERANJATĂ de membrii PD-L = MC-L Arad conduşi de consilierul municipal al PD-L = MC-L, ROŞU PETRU. În mod cert aceştia ştiu că au făcut rău Aradului şi bujecanilor. Sabotarea acţiunii noastre, a celor de la USL de către pedeliştii lui Falcă conduşi de către acest consilier necunoscut de către arădeni, reprezintă încă o dovadă a disperării, a neputinţei şi a spaimei pierderii alegerilor.

 USL Arad nu s-a intimidat de aceste acţiuni ale neputinţei şi îi asigură pe locuitorii din Bujac de tot respectul şi consideraţia. USL Arad construieşte, nu dărâmă, respectă, nu jigneşte! Pe 10 iunie acordaţi votul pentru USL, să scăpăm Aradul de oameni certaţi cu bunul simţ şi cu morala creştină. Să facem din Bujac unul din cel mai frumos cartier din Arad. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *