News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ELEVI AI SCOLILOR MILITARE DE JANDARMI SE AFLA IN PRACTICA LA ARAD ELEVI AI SCOLILOR MILITARE DE JANDARMI SE AFLA IN PRACTICA LA ARAD
Please follow and like us:
Pin Share

Începând cu data de 4 ianuarie a.c., trei elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi desfăşoară un nou stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Elevii se află în anul II de studiu, în cadrul şcolilor de subofiţeri jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni iar, la finalul acestui an școlar, vor absolvi instituţiile de învăţământ. La absolvire, urmează ca, în funcție de mediile obținute și solicitările fiecăruia, să fie repartizați într-o unitate din structura Jandarmeriei Române.

Timp de şase săptămâni, pe durata de desfăşurare a stagiului de practică, elevii se află într-un program de tutelă profesională, timp în care sunt îndrumaţi de către jandarmii cu experienţă, participă la misiunile ce revin subunităţilor pe linia pazei și protecției instituționale, în care sunt repartizaţi şi au posibilitatea de a pune în practică noţiunile teoretice pe care le asimilează la orele de curs.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *