News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

ioan cristina

Spitalul Orăşenesc Ineu a apelat la Bursa Română de Mărfuri, Terminalul Timişoara, în ceea ce priveşte achiziţionarea energiei electrice furnizate unităţii medicale. Astfel, potrivit managerului spitalului, Monica Mang, la începutul acestei luni s-a reuşit achiziţionarea de energie electrică la preţul de 209,5 lei/MWh, faţă de 280 de lei/MWh, cât plătea unitatea medicală până acum.

Primarul oraşului Ineu, Călin Abrudan, intenţionează să aplice modelul spitalului şi la Primărie, dar şi la alte instituţii ale administraţiei publice locale din oraş. „Vom face şi noi acelaşi lucru, pentru a reduce cheltuielile administraţiei publice locale şi le recomand tuturor celor interesaţi să procedeze aşa. Vom extinde procedura şi la Primărie, dar şi la alte instituţii din oraş. Orice economie este binevenită, în condiţiile de criză cu care se confruntă administraţiile publice locale din România”, a declarat primarul Călin Abrudan.

La curent cu demersurile spitalului şi ale administraţiei locale, senatorul colegiului Nord, Ioan Cristina, a apreciat ceea ce se întâmplă la Ineu. „Este un bun exemplu de implicare a unui manager şi, de aceea, doamna Monica Mang trebuie apreciată. De asemenea, şi primarul Călin Abrudan, care a ales să extindă procedura şi la alte instituţii din oraş. Mă bucur să văd că în colegiul meu lucrurile se mişcă într-o direcţie bună, firească”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Spitalul din Ineu va încheia un contract valabil pe 12 luni cu furnizorul de energie electrică, în valoare de 76505,12 lei, fără TVA.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.