News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Este deschisă circulația pe pasajul denivelat de pe centura de ocolire a Aradului Este deschisă circulația pe pasajul denivelat de pe centura de ocolire a Aradului
Please follow and like us:
Pin Share
Începând de astăzi, 21.12.2023, este deschisă circulația pe pasajul denivelat de pe centura de ocolire Arad (DN 7, km 540+248) peste linia de cale ferată Arad – Bucureşti. Lucrările pentru finalizarea pasajului vor continua în prima parte a anului viitor fără a afecta traficul.
Contractul pentru restul de execuție la acest obiectiv a fost demarat în luna iulie 2022, antreprenorul lucrării fiind SPIC SRL.

Pasajul are o lungime de 722 de metri, cu tot cu rampele de acces, și o lățime a părții carosabile de 7 metri. Au fost executate lucrări de curățare și protejare a grinzilor existente pe șantier din contractul anterior, au fost montate grinzi noi, s-a lucrat la infrastructura pasajului și s-a executat suprastructura, s-au relocat rețele electrice de medie și înaltă tensiune și rețele de apă, s-a așternut asfalt pe rampe și pe pasaj, s-a amenajat trotuarul, s-a montat parapet și rosturile de dilatație, s-a montat semnalizarea rutieră verticală și s-au aplicat marcajele rutiere.
Valoarea contractului este de 37.064.924,03 lei, inclusiv TVA.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *