News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Esti din Arad? Afla care sunt cele 3 metode prin care poti scapa rapid de datorii! Esti din Arad? Afla care sunt cele 3 metode prin care poti scapa rapid de datorii!
Please follow and like us:
Pin Share

Datoriile iti pot da mari batai de cap, mai ales cand suma imprumutata trebuie restituita intr-un timp cat mai scurt. In acel moment intervine panica, dar si grija zilei de maine. Chiar daca pana acum considerai ca tii lucrurile sub control, un astfel de eveniment iti poate da peste cap toate planurile. Ce este de facut in aceasta situatie? Pentru a-ti raspunde la aceasta intrebare, este necesar sa parcurgi urmatorul articol, deoarece astfel vei invata cum si de unde sa incepi.

 

3 metode pe care orice aradean trebuie sa le incerce pentru a scapa de datorii

  • Renunta la cateva bunuri personale

Ce spui ce vechiul ceas pe care nu l-ai mai purtat de doi ani? Sau de laptopul care zace uitat in sertar plin de praf? Cu siguranta ai nenumarate obiecte personale pe care nu le-ai mai folosit de mult timp si de care nu mai ai nevoie. Daca te hotarasti sa le vinzi, vei putea strange intr-un timp scurt suma de bani necesara, fara prea multe batai de cap. Incearca doar ca acest lucru sa nu devina un obicei si sa ajungi sa renunti la prea multe obiecte!

  • Apeleaza la un credit nebancar prin telefon

In cazul in care iti doresti o solutie mai simpla si mult mai rapida, ce zici de un credit prin telefon? Pasii pentru obtinerea unei sume sunt extremi de simpli. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi institutia de la care vrei sa obtii imprumutul si sa furnizezi informatiile necesare. Intr-un timp record vei fi contactat pentru stabilirea celei mai avantajoase metode de creditare! In acest fel, vei scapa si de cozile parca interminabile de la banci, dar si de explicatiile care trebuie oferite in cazul unui credit obisnuit.

Aceasta metoda de stingere a obligatiilor financiare nu este insa potrivita in orice situatie. Daca dobanda pe care o platesti la o datorie mai veche este mai mare decat cea pe care o vei da pentru noul credit, atunci un astfel de imprumut prin telefon este rentabil. In caz contrar, ar trebui sa te orientezi catre alte modalitati de plata.

  • Economiseste

Poate suna destul de simplu, nu? Insa lucrurile nu stau tocmai asa. A face economie implica mai multe etape, care trebuie respectate cu sfintenie pentru un rezultat eficient. In primul rand, trebuie sa discuti tu cu tine si sa fii de acord sa incerci acest lucru. Mai apoi trebuie sa pui in practica planul pe care l-ai facut.

In prima faza, poti renunta la iesirile in oras. Cu siguranta prietenii tai nu se vor supara daca ii lasi singuri timp de o luna. Mai apoi, incearca sa faci economie la cumparaturi. Ce ai spune sa iti cumperi doar strictul necesar? Renunta la cantitatile mari de mancare, care de multe ori ajung la cosul de gunoi. Incearca sa renunti si la abonamentul la sala, cu siguranta poti face sport si in parc sau chiar acasa.

Aceste decizii nu sunt permanente, ci pentru o perioada scurta, pana vei ajunge sa strangi suma necesara. Printr-un click aici poti afla mai multe informatii despre acest subiect!

Avand in vedere cele prezentate, in cazul in care si tu treci printr-o situatie mai putin placuta si esti presat de datoriile aparute, una dintre aceste metode te va scoate din incurcatura.

sursa foto: shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *