News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Esti din Arad si-ti doresti sa pleci in vacanta cu rulota? Iata ce NU trebuie sa uiti acasa! Esti din Arad si-ti doresti sa pleci in vacanta cu rulota? Iata ce NU trebuie sa uiti acasa!
Please follow and like us:
Pin Share

Vacantele cu rulota pot fi foarte distractive, relaxante si atipice, mai ales daca te-ai obisnuit sa te cazezi doar la hoteluri de lux. Intr-o astfel de excursie, nu mai poti da comanda mic dejun la pat, ci trebuie sa-l prepari de unul singur, la fel ca toate mesele zilei. Pentru a avea tot confortul dorit, trebuie sa pui anumite lucruri la punct, imediat ce ajungi la destinatie.

Daca esti la inceput de drum in ceea ce priveste vacantele cu rulota sau autorulota, trebuie sa afli neaparat care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le uiti acasa. Bagajul este mult mai consistent decat cel pentru o excursie obisnuita, motiv pentru care trebuie sa iei aminte la toate produsele de mai jos.

Iata ce nu trebuie sa uiti acasa, atunci cand te pregatesti sa pleci cu rulota in munti:

  •    Bateria stationara

Ca sa ai curent electric, atunci cand stai in rulota, ai nevoie de o baterie stationara care sa alimenteze masina. Fara un astfel de produs, nu poti avea nici lumina si nici curent pentru incarcarea telefoanelor mobile sau a laptopului. Asadar, inainte sa pleci in concediul mult visat, este bine sa dai click aici si sa comanzi modelul care crezi ca se potriveste cel mai bine nevoilor tale si ale familiei tale.

In plus, pe langa aceasta baterie stationara, mai ai nevoie si de un convertor de curent electric, care sa poata transforma puterea din 12 V in 220 V. Acest lucru este stringent, fiindca, altfel, prizele nu au puterea necesara pentru a alimenta ca la carte tot ceea ce-ti doresti.

  • Panouri solare

In cazul in care nu vrei sa incalzesti rulota cu gaz, este recomandat sa ai in vedere cateva panouri solare, pe care sa le montezi deasupra masinii. Acestea te pot ajuta sa obtii confortul termic dorit, intr-un mod economic si foarte eficient! Daca ai acest produs, nu trebuie sa te sperie gandul unei vacante cu rulota nici macar la mijlocul lunii decembrie!

  • Butoi cu apa

Trebuie sa te si speli in zilele in care te relaxezi cu rulota. De aceea, ai nevoie de o cantitate destul de mare de apa. Asadar, un butoi plin cu apa devine foarte util! Poti introduce in el pompa rulotei, pentru ca aceasta sa se alimenteze si sa transfere apa in instalatie. In acest fel, poti face oricate dusuri iti doresti si sa-ti urmezi, fara griji sau stres, rutina linistita de dimineata!

  • Butelie de gaz

Daca ti-ai propus sa stai aproximativ o saptamana in mijlocul naturii, intr-o rulota, cu siguranta nu poti manca doar preparate uscate, precum salam, carnati sau branza. De aceea, ai nevoie de o butelie cu gaz, cu ajutorul careia sa poti gati cele mai gustoase preparate, satioase si iubite de toti membrii familiei. Asadar, nu uita nici acest produs acasa!

Daca ai toate aceste 4 elemente, poti avea parte de un sejur minunat, in care sa te conectezi cu natura si sa te bucuri de cele mai frumoase peisaje!

Surse foto: Pixabay.com, Unsplash.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *