News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Euro 2020, pariurile sportive și coronavirusul Euro 2020, pariurile sportive și coronavirusul
Please follow and like us:
Pin Share

Cel mai important eveniment fotbalistic european al anului este, fără doar și poate, Campionatul European, Euro 2020, ce se va desfășura în perioada 12 iunie-12 iulie 2020.

Dacă vorbim despre Campionatul European de Fotbal nu putem ocoli capitolul pariuri Euro 2020. Fanii fotbalului simt întotdeauna un plus de adrenalină atunci când urmăresc meciurile dar au și un bilet în care și-au exprimat o opțiune parioristică.

Este foarte important însă ca pariurile sportive să rămână la stadiul de pasiune, nu să devină un mod de viață pentru vreunul dintre noi. Pentru a face posibil acest lucru, este imperios necesar ca bugetul lunar dedicat pariurilor să nu depășească un procent de 10 procente din câștigurile noastre lunare, iar acest buget să nu fie sub nicio formă depășit.

Revenind la competiția în sine, spectacolul fotbalistic se anunță a fi unul grandios atât timp cât la Euro 2020 s-au calificat campioana mondială în exercițiu, Franța, campioana europeană en-titre, Portugalia lui Cristiano Ronaldo, campioana europeană și mondială Spania, campioana mondială și europeană Italia sau multipla campionă europeană și mondială, Germania.

Echipa națională a României își va juca ultima carte a calificării la Euro 2020 în meciurile de baraj pe care le va juca la finele lunii martie. Pentru a se califica, „tricolorii” vor trebui să învingă Islanda, la ea acasă, pe 26 martie 2020. Doar în cazul unei victorii în acest meci, meciul decisiv pentru calificare se va disputa cu învingătoarea dintre naționalele Ungariei și Bulgariei, în data de 31 martie 2020.

Aflat la ediție jubiliară, Euro 2020 se va desfășura, în mod inedit, în 12 orașe din întreaga Europă, de la Londra la Baku. Deplasarea echipelor dintr-o locație în alta dar și desfășurarea efectivă a meciurilor pe stadioane înțesate de spectatori au devenit probleme greu de rezolvat în aceste zile. Asta în condițiile  în care noul virus apărut în China, coronavirusul, a perturbat deja numeroase competiții fotbalistice și, probabil, o va mai face în viitorul apropiat.

Să sperăm totuși că Euro 2020 se va desfășura conform programării și că nu va fi perturbat de acest crunt coronavirus COVID-19 ce a dat peste cap viața socială, economică și sportivă a lumii.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *