News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Expoziție canină cu adopție, la finele acestei săptămâni Expoziție canină cu adopție, la finele acestei săptămâni
Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Societatea Gospodărirea Comunală Arad SA, vă invită sâmbătă, 24 iulie 2021, începând cu ora 10.00, la o expoziție canină cu adopție. Aceasta  va avea loc la Adăpostul public de câini Arad, situat pe Calea Bodrogului, nr. 5/A.

Intenția organizatorilor este de a reuni iubitorii de câini în incinta Adăpostului public pentru a discuta și căuta la fața locului soluții de îmbunătățire a vieții patrupedelor.

Evenimentul va începe cu vizitarea Adăpostului public, prilej cu care vor fi prezentați câinii găzduiți aici, modul în care sunt îngrijiți și va avea loc un dialog despre cum li se pot îmbunătăți condițiile de viață.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

„Pe toți cei care iubiți animalele și rezonați sufletește cu situația câinilor găzduiți în Adăpostul public de pe str.Bodrogului, nr.1, vă invit, sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 10.00, să discutăm, la fața locului, despre cum putem îmbunătăți viața acestora.”, este invitația lansată de viceprimarul Lazăr Faur prin intermediul paginii personale de Facebook.

De altfel toți cei care doresc să adopte un prieten patruped sunt așteptați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul public de lângă Aeroport.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *