News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Comunicat de presă – Expoziție de pictură la Fundația Româno-Germană Vladimirescu Comunicat de presă – Expoziție de pictură la Fundația Româno-Germană Vladimirescu
Please follow and like us:
Pin Share

Fundația Româno-Germană Vladimirescu, în calitate de  Beneficiar al proiectul ”Copiii – viitorul societății”, proiect finanțat de Fundația ALBER a organizat în data de 26 iulie 2023 o expoziție de picturi realizate de copiii din comuna Șiria.

Obiectivul proiectului este : Desfășurarea unui program de activități instructiv- educative, culturale și sportive, destinat unui număr de minim 40 de copii defavorizați, din comuna Șiria, jud. Arad, pe o perioadă de 3 luni.

Proiectul se derulează în spațiul Centrului Social Comunitar Șiria, pus la dispoziție de către Primăria Șiria.

Una din activitățile realizate în luna a treia de implementare a fost organizarea unei expoziții de pictură, cu lucrările executate de către copii, cu sprijinul voluntarilor care i-au indrumat în vederea obținerii unor deprinderi de bază în pictură. Materialele necesare pentru atelierul de pictura au fost achiziționate în cadrul proiectului.

La expoziție au participat rude și prieteni ai copiilor, reprezentanți ai autorității publice locale, reprezentanți ai finanțatorului  și  alți actori relevanți din comunitate.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *