News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Gheorghe Falcă nu se dezminte: minciunile şi ameninţările fac parte din arsenalul pe care îl foloseşte în campania electorală, pentru a-şi atinge scopul! Joi după-amiaza, la una dintre televiziunile locale, Gheorghe Falcă a pătruns în regia de emisie, în timpul unei emisiuni de prezentare a candidaţilor USL. În timp ce vorbea candidatul pentru Consiliul Local Municipal Ilie Cheşa, Gheorghe Falcă a vociferat, şi a strigat „Aoleu, sunt aici!”, pentru a-i intimida!

Gheorghe Falcă a fost deranjat de afirmaţiile lui Ilie Cheşa cu privire la supraevaluarea lucrărilor de abilitare termică a imobilelor. De asemenea, a fost deranjat de faptul că Ilie Cheşa a dat exemplul unor străzi necanalizate din Aradul Nou. După ce a intrat în emisie, Falcă a avut remarci cu caracter jignitor la adresa candidatului USL.

„Aşa cum ne-a obişnuit de atâtea ori, Gheorghe Falcă minte de îngheaţă apele. Prin minciună, încearcă să abată atenţia arădenilor de la un adevăr uşor verificabil: lucrările în cartiere sunt făcute de mântuială, dar pe bani foarte mulţi. Atunci când i se arată că minte, Gheorghe Falcă devine agresiv. Prezenţa sa în regia de emisie în timpul emisiunii de prezentare a candidaţilor USL este nepermisă. De asemenea, este inacceptabil faptul că a încercat să îl ameninţe pe colegul nostru Ilie Cheşa. Îl anunţăm pe această cale că nu ne lăsăm intimidaţi! Sper ca arădenii să nu mai gireze prin votul lor comportamentul deplasat şi agresiv al lui Gheorghe Falcă, ascuns sub pretenţia de «mişcare creştină». Nu cred că minciuna şi agresivitatea sunt argumente cu care se pot câştiga alegerile la Arad” a spus Dorel Căprar, co-preşedinte USL Arad.

Gheorghe Falcă nu este la primul comportament bădărănesc şi agresiv de acest fel. În anul 2004, a dat buzna peste primarul de atunci, Dorel Popa, în studioul unei televiziuni şi a făcut scandal! De altfel, agresiunile verbale la care se pretează sunt arhicunoscute de jurnalişti, funcţionari, lideri de sindicat şi multe alte persoane care au îndrăznit să aibă un alt punct de vedere decât al său!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *