News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Familia Regală își va petrece Crăciunul și Anul Nou la Săvârșin Familia Regală își va petrece Crăciunul și Anul Nou la Săvârșin
Please follow and like us:
Pin Share

Familia Regală a României a făcut public programul de Crăciun și Anul Nou. Iată unde vor petrece Majestatea Sa Margareta și Principele Radu.

„Majestatea Sa Margareta și Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, alături de Principesa Sofia. În 22 decembrie 2019, 11.30-13.00 și 15.00-17.00, Familia Regală va primi colindători în Satul Regal”, se arată într-o postare de pe pagina de Instagram a Familiei Regale a României.

Cadouri pentru familiile nevoiașe și prezentarea bradului de Crăciun

„În 23 decembrie 2019, la ora 11, Majestatea Sa Margareta va împărți cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Procter&Gamble România și a brandurilor sale Ariel, Fairy și Lenor, precum și al Electrolux.

În aceeași zi, de la ora 14, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare, iar de la ora 16, Familia Regală va oferi cadouri angajaților de la Castelul Regal și Ocolul Silvic Regal”, mai scrie în postare.

Unde vor petrece următoarele zile

„Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, 24 decembrie 2019, la ora 12, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineața zilei de 26 decembrie 2019, Familia Regală va participa la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună. Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la castel”, se mai arată în postare.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *