News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Fântânele va avea noi străzi modernizate și rețeaua de apă și canalizare extinsă Fântânele va avea noi străzi modernizate și rețeaua de apă și canalizare extinsă
Please follow and like us:
Pin Share

Comuna Fântânele va avea noi străzi modernizate și rețeaua de apă și canalizare extinsă, după ce primarul Nicolae Dolha a semnat contractele de finanțare pentru aceste investiții, în prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea, aflat în vizită la Arad. De asemenea, locuitorii din Tisa Nouă vor beneficia și de rețeaua de gaze naturale.

„Primăria Fântânele a câștigat peste 28 de milioane de lei prin Programul «Anghel Saligny», pentru investiții importante pentru comunitate. Îl felicit pe primarul Nicolae Dolha că muncește și reușește să atragă atât fonduri europene pentru modernizarea comunei, cât și fonduri guvernamentale aflate la dispoziția primarilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Primarul comunei Fântânele, Nicolae Dolha, a adăugat: „Cele două contracte pe care le-am semnat deja însumează peste 24 de milioane de lei. 8,6 milioane de lei sunt alocați pentru modernizarea de străzi în comună, iar pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în localitatea Fântânele, respectiv înființarea rețelei de apă și canalizare în localitatea Tisa Nouă ne-au fost alocați 16 milioane de lei. În zilele următoare, voi emite ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea străzilor, moment din care constructorul are la dispoziție 16 luni termen pentru finalizarea lucrărilor. Veștile bune nu se opresc aici. Totodată, a fost emis Ordinul comun al ministrului Dezvoltării și ministrului Energiei, prin care ne-a fost aprobată suma de 4 milioane de lei de la bugetul de stat pentru dezvoltarea sistemului de distribuție gaze naturale în localitatea Tisa Nouă”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *