News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Guvernarea portocalie face abstracţie de orice pentru a-şi atinge scopul. De această dată este vorba despre unul de imagine urmarit prin rectificarea bugetară care asigură suplimentări de fonduri pentru mai multe ministere.

Guvernantii au decis majorarea cheltuielilor la bugetul general consolidat cu 2,98 miliarde de lei, sumă ce depăşeşte plafonul de 194,4 miliarde aprobat de Parlament pentru anul 2011.

“Reprezentanţii Puterii, “marionetele” lui Băsescu fac, încă o dată, abstracţie de lege. Gestul guvernanţilor nu mai reprezintă o noutate, ci dovedeste încă o dată că, clasa portocalie nu cunoaşte limite cand în joc sunt interesele lor, indiferent de natura acestora. Apreciez drept inadmisibilă practica de derogare de la legea 69/2010 la care au recurs guvernantii pentru a-şi transpune obiectivul în practică. Parlamentul a adoptat legea amintită tocmai pentru a promova o disciplină în execuţia bugetară, regulă încălcată de actualul Guvern”, apreciază deputatul Ciprian Luca.

Demnitarul arădean apreciază că încălcarea legii printr-un „siretlic legislativ” creează un nou precedent pentru demersurile mizere ale portocaliilor, regasite de altfel în practica lor de nerespectare a legii inregistrată pe parcursul ultimilor ani.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *