News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FCC Bachet Arad şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei României FCC Bachet Arad şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei României
Please follow and like us:
Pin Share

FCC Bachet Arad şi-a aflat astăzi adversara din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Finala mare şi finala mică din campionatul trecut se dispută în acest an în sferturile de finală ale competiţiei KO. Galben-albastrele vor înfrunta Olimpia CSU Braşov, grupare cu care s-a luptat pentru medalia de bronz În sezonul precedent. Primul duel va avea loc pe 11 decembrie, la Brasov, şi 15 ianuarie 2020, returul, la Arad.

„Pentru prima dată în ultimii 5-6 ani avem puțină șansă. Spun asta pentru că noi aproape de fiecare dată dădeam peste echipa cu cel mai bun lot. Olimpia Brașov nu este un adversar de subestimat, este o formaţie periculoasă, imprevizibilă, pregătită de un antrenor bun, care știe să le aducă în formă cuvenită la momentul potrivit, iar după cate se pare se vor întări în perioada următoare. Vom aborda meciurile cu Brașov cu maximă atenție, pentru că ne dorim să accedem în faza următoare,” au fost cuvintele preşedintelui clubului arădean, Marcel Urban.

Se vor mai juca:

ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Satu Mare

U Cluj – KSE Targu Secuiesc

CSM Alexandria – Agronomia Bucureşti / Sirius Târgu Mures.

Turneul final va avea loc în perioada 15-16 februarie 2020. (baschetarad.ro)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *