News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FCC Baschet Arad – sparring partner pentru naţionala României FCC Baschet Arad – sparring partner pentru naţionala României
Please follow and like us:
Pin Share

La doar câteva ore de la sosirea noului tehnician al FCC Baschet Arad în România, “galben-albastrele” au disputat aseară, la Timişoara, un meci de pregătire cu naţionala de baschet feminin a României.

Pentru tricolore a fost ultima repetiție înainte de startul meciurilor oficiale din campania de calificare la Eurobasket 2021. Partida din prima etapă a calificărilor e programată joi, de la oră 18, la Sala Constantin Jude din Timișoara.

Naţionala României a debut în partidă cu un run de 8-0, iar ecartul de puncte a crescut până la pauza mare (37-20). Miguel Rodriguez a avut ocazia să vadă la lucru întreg lotul avut la dispoziţie, iar scorul a trecut pe plan secund. Pentru statistică, partida s-a terminat cu scorul final de 70-34 pentru acvile.

Marcatoarele celor două formaţii au fost:

România: Ashley Walker 20 de puncte, Pavel 9, Godri-Părău 7, Irimia 7, Orban 7, Stoiedin 6, Kilin 6, Mărginean 6 și Popescu 2 puncte.

Arad: Karakasevic 15 puncte, Fodor 10, Webb 5 și Ciotir 4 puncte.

(baschetarad.ro), foto: Andreea Vlase.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *