News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FCC Baschet Arad urcă Tâmpa, în “sferturile” Cupei FCC Baschet Arad urcă Tâmpa, în “sferturile” Cupei
Please follow and like us:
Pin Share

După două sezoane, FCC Baschet Arad încearcă să ajungă din nou într-o semifinală de Cupa României. “Galben-albastrele” nu vor avea o misiune tocmai uşoară, sorţii decizând ca Olimpia Braşov să fie adversara jucătoarelor pregătite de Manuel Rodriguez şi Cristian Bondor. Cele două echipe se reîntâlnesc pentru prima dată în acest sezon, după ce în finalul ediţiei trecute de campionat, s-au luptat pentru medalia de bronz. Braşovencele au ajuns în această fază a competiţiei KO după ce adversarul din turul anterior, CSM Sibiu, s-a retras.

Trupa arădeană a acces în sferturile de finală la capătul unei duble întâlniri cu marea rivală din Târgovişte. A fost 60-53 pentru dâmbovițence pe teren propriu și 78-37 pentru Arad, în returul din Sala Sporturilor “Victoria.” În ediţia precedentă a Cupei României, drumul Aradului spre semifinală a fost oprit de deţinătoarea competiţiei, Sepsi Sf. Gheorghe. Nici Olimpia Braşov nu a avut câştig de cauză în întâlnirea din penultimul act al competiţiei, în faţă aceeaşi adversară din judeţul Covasna.

Din ultimele 10 semifinale ale Cupei României, FCC Baschet Arad a jucat în nu mai puţin de şase rânduri. De-a lungul timpului, formaţia din oraşul de pe Mureş a triumfat în această competiţiei de două ori: în 2011, respectiv 2014. Prima manşă a sfertului de finală din Cupa României dintreOlimpia CSU Braşov şi FCC Baschet Arad se va juca joi, 12 decembrie, de la ora 17.

Federaţia Română de Baschet a delegat pentru această partidă o brigadă de arbitri formată din Alexandru Stamate, Vlad Antonio Sandu şi Lorand Bukuresti. (baschetarad.ro)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *