News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FELIX BAUMGARTNER ISI PUNE VIATA IN MAINILE MIHAELEI RADULESCU! DIVA IN EXTAZ CA-L ARE LA MANA: „BARBATUL ASCULTA TOTAL DE FEMEIE” FELIX BAUMGARTNER ISI PUNE VIATA IN MAINILE MIHAELEI RADULESCU! DIVA IN EXTAZ CA-L ARE LA MANA: „BARBATUL ASCULTA TOTAL DE FEMEIE”
Please follow and like us:
Pin Share

Mihaela Rădulescu este de nedespărţit de iubitul ei, Felix Baumgartnet, care este atât de îndrăgostit de moldoveanca noastră încât nu mai renunţă la ea nici în timpul competiţiilor sportive.

Mihaela Rădulescu participă alături de iubitul ei, Felix Baumgartnert, la Barborka Rally, în calitate de copilot. Gestul lui Felix demonstrează că acesta are foarte mare încredere în moldoveanca noastră, încât îşi pune viaţa în mâinile ei.

Miahela este foarte mândră de faptul că ea este la conducere şi că sportivul e nevoit s-o asculte întocmai. De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie de la competiţia automobilistică şi le-a spus primele impresii prietenilor ei virtuali.

„Postcard de la Warsaw – E una dintre acele puţine situaţii în viaţă, când bărbatul ascultă total de femeie şi face exact ce-i spune – asta înseamnă să fii copilot – femeie la raliu! Numai gânduri bune!”, le-a spus Mihaela Rădulescu prietenilor ei virtuali pe o reţea de socializare.

Mihaela şi Felix îşi trăiesc povestea de dragoste de aproape doi ani. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Sursa: spynews.ro

Foto: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *