News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FERICIRE FARA MARGINI! ACTRITA EMILY BLUNT ESTE DIN NOU INSARCINATA FERICIRE FARA MARGINI! ACTRITA EMILY BLUNT ESTE DIN NOU INSARCINATA
Please follow and like us:
Pin Share

Celebra Emily Blunt a anunţat de curând că este gravidă cu cel de-al doilea copil. Actriţa britanică este căsătorită din 2010 cu cineastul american John Krasinski.

Informaţia a fost confirmată de către reprezentanţii actriţei, în vârstă de 32 de ani, şi actorul John Krasinski, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în Italia, în 2010. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Hazel, care s-a născut în februarie 2014, scrie MEDIAFAX.

Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama „Dragoste de-o vară/ My Summer of Love” (2004), apreciat de criticii de specialitate. Actriţa a jucat apoi în „Diavolul se îmbracă de la Prada” (2006), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA, fiind distribuită ulterior în mai multe producţii americane şi britanice, precum „Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson’s War” (2007), „Tânăra Victoria/ The Young Victoria” (2009) şi „Omul-lup/ The Wolfman” (2010). Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune „Fiica lui Gideon/ Gideon’s Daughter” (2007), produs de BBC.

Sursa: spynews.ro

Foto: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *