News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Centrul judeţean A.P.I.A. Arad anunţă că până la data prezentei, din cei 5878 fermieri programaţi să depună cererea de plată unică pe suprafaţă, s-au prezentat numai 4755 fermieri.

Precizăm că în fiecare zi, un procent de 20% din fermierii invitaţi nu respectă programările stabilite de instituţia noastră.

Consecinţa firească a nerespectării programărilor, astfel cum o cunoaştem din experienţele anilor anteriori, va fi aceea că la depunerea cererilor de plată se vor înregistra mari aglomerări, întârzieri în procesarea informaţiilor, tensiuni, unii din fermieri riscând să nu ajungă să depună cererile numai în intervalul 15 mai – 11 iunie cu penalizări de 1% pentru fiecare zi de întârziere, sau chiar să depăşească perioada legală de depunere iar cererile să fie respinse de la plată pentru acest motiv.

Rugăm fermierii să respecte întocmai programările din invitaţiile primite şi să se prezinte la centrul local A.P.I.A. la data şi ora la care au fost programaţi pentru depunerea cererilor de plată unică pe suprafaţă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *