News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

400x400bavaria

Galleria Arad organizează, în premieră, Festivalul Bavarez. Evenimentul debutează în data de  20 septembrie, deschiderea oficială fiind precedată de două zile de paradă, prin centrul orașului, a porturilor populare bavareze, în ritmurile fanfarei din Nădlac.

Galleria Arad îmbracă straie de sărbătoare până în 29 septembrie, întreaga perioadă  fiind presărată cu manifestări culturale, reduceri de prețuri în Cora, târg cu specific  bavarez, concursuri de băut bere sau de mâncat cârnăciori, competiții pentru copii și întreceri pe pagina oficială de Facebook a Galleria-ei Arad. Invitații speciali ai sărbătorii sunt cunoscuții interpreți Tinu Veresezan și Ștefan Muntenaș care vor susține două spectacole în zilele de  20 și 27 septembrie.

“ Arădenii vor avea parte în această toamnă de o atmosferă bavareză. Am încercat, prin programul festivalului, să răspundem cât mai multor pretenții ale clienților Galleria Arad, începând de la concursuri distractive, la spectacole, târg de cumpărături și sesiuni de cumpărături cu prețuri reduse. Așadar, în Galleria Arad se anunță un început de toamnă îmbelșugat în evenimente care nu trebuie ratate”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *