News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Festivalul Particles, în noul parc din zona 300 Festivalul Particles, în noul parc din zona 300
Please follow and like us:
Pin Share

Inaugurat de curând,  noul parc din zona 300 a fost ales ca locație pentru cea de-a 5-a ediție a festivalului Particles. Se anunță 3 zile intense de concerte, ateliere, expoziții, lecturi, proiecții de film și activități în natură dedicate copiilor și familiilor.

Pe parcursul festivalului vor avea loc 5 ateliere diferite la care arădenii sunt invitați să participe și să-și descopere creativitatea: Pictează cerul – Atelier de artă experimentală cu Anca Raluca (vineri 2 iunie), Liriclip – Atelier de videopoeme cu Andrei Doboș (vineri 2 iunie și sâmbătă 3 iunie), Atelier de teatru cu Timeea Pădurean (sâmbătă 3 iunie), Atelier de reciclare materiale cu Onek (duminică 4 iunie) și Atelier de percuție cu Tudor Teodoresc (duminică 4 iunie).

Pe lângă atelierele și expozițiile din Noul Parc Micălaca, arădenii vor putea asista la performance-ul Rădăcini de și cu Lonetta Maier (alături de care vor putea să practice și clase de Yoga în natură) și vor avea ocazia să asiste la o serie de lecturi cu scriitorii Cristina Alexandrescu și Răzvan Andrei.

Serile marca Particles vor fi acompaniate de concerte de muzică live unde vor urca pe scenă artiștii: Comuna 30; IIOANA și LVX Machina (vineri, 2 iunie); Mimi Sălăjan, Zimbru și Omul cu șobolani (sâmbătă, 3 iunie) și Sounds of Om (duminică, 4 iunie).

Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este liberă.

Particles este un proiect cultural al Asociației Citizenit, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *