News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Fetiță de 14 ani din Timișoara, găsită cu ajutorul jandarmilor arădeni Fetiță de 14 ani din Timișoara, găsită cu ajutorul jandarmilor arădeni
Please follow and like us:
Pin Share

,,VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET!”, Sunt cuvintele unui tată ce și-a regăsit fetița de doar 14 ani. Ieri după-amiază ne-am confruntat cu o situație, să spunem, mai altfel decât cele cu care suntem obișnuiți. Un timișorean ne-a sunat pe SNUAU 112 și ne-a cerut disperat ajutorul să-i găsim fiica de doar 14 ani.”, este mesajul Jandarmeriei Arad, la finalul unei operațiuni ”un pic altfel” față de cele cu care sunt obișnuiți.

Ce s-a întâmplat

Fetița călatorea cu un mijloc de transport în comun, pe itinerariul Marghita – Timișoara (și-a petrecut vacanța la bunici). În Arad, într-o stație unde autocarul staționa mai multe minute, a coborât să meargă la o toaletă. Surpriză! Când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autocarul nu mai era!

Totul e bine când se termină cu bine

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, s-a deplasat în stația de autobuz indicată și în scurt timp fetița a fost identificată. Am luat legătura cu părinții și i-am asigurat că fata va fi în siguranță până la sosirea acestora la Arad. Am convenit să ne întâlnim la ieșire din municipiu. Fericirea familiei, atunci când s-au revăzut, ne-a impresionat și pe noi, chiar dacă nu arătăm acest lucru și suntem mândri că am reușit să îndeplinim această misiune mai deosebită.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *