News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Fifty Shades Darker este pe primul loc în topul românesc Fifty Shades Darker este pe primul loc în topul românesc
Please follow and like us:
Pin Share

Filmul ”Cincizeci de umbre întunecate/ Fifty Shades Darker” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de 2.932.281 de lei şi 150.501 de spectatori.

Lungmetrajul regizat de James Foley îi are în distribuţie pe Jamie Dornan şi Dakota Johnson. În timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia şi invidia femeilor care au fost înaintea ei. „Darker” prezintă povestea Anastasiei care, la insistenţele lui Christian, acceptă să se împace cu el. În încercarea de a-şi reclădi relaţia cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi şi întâmplări care o pun în cele din urmă în faţa celei mai importante decizii, scrie Cinemagia.

Comedia animată „Lego Batman: Filmul/ The LEGO Batman Movie” a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 615.502 de lei, după ce a fost urmărită de 31.671 de spectatori.

Filmul „Resident Evil: Capitolul final/ Resident Evil: The Final Chapter”, cu Milla Jovovich în rol principal, a coborât pe locul al treilea în box office-ul românesc, după ce a generat încasări de 361.326 de lei şi a fost urmărit de 13.940 de spectatori.

Filmul „Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage/ xXx: Return of Xander Cage”, cu Vin Diesel în rol principal, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 239.458 de lei şi 10.045 de spectatori.

„Câinele, adevăratul meu prieten/ A Dog’s Purpose” al cineastului Lasse Hallström, adaptat după bestsellerul omonim, a urcat pe locul al cincilea în top, cu încasări de 177.194 de lei şi 9.348 de spectatori.

Thrillerul „Split”, regizat de M. Night Shyamalan, cu James McAvoy în rolul principal, spune povestea unui bărbat cu cel puţin 23 de personalităţi diferite, care ajunge să răpească trei tinere fete. Filmul se află pe locul al şaselea în clasamentul românesc, cu încasări de 170.696 de lei şi 8.226 de spectatori.

Comedia „De ce el?/ Why him?”, de John Hamburg, cu Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer şi Bryan Cranston în distribuţie, ocupă locul al şaptelea, după ce a generat încasări de 162.892 de lei şi a fost vizionat de 7.785 de spectatori.

Drama „Goana după aur/ Gold”, de Stephen Gaghan, cu Matthew McConaughey şi Edgar Ramírez în rolurile principale, a coborât pe poziţia a opta în box office-ul românesc, cu încasări de 134.019 de lei şi 6.655 de spectatori.

Animaţia „Cu toţii la surf 2: Mania valurilor/ Surf’s Up 2: WaveMania” a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 121.068, şi a fost vizionată de 7.067 de spectatori.

Animaţia „Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă/ The Snow Queen 3” se menţine pe locul al zecelea în top, cu încasări de 106.356 de lei şi 5.551 de spectatori. Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a gheţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cincizeci-de-umbre-intunecate-pe-primul-loc-in-box-office-ul-romanesc-cu-incasari-de-aproximativ_340742.html#ixzz4YeBMqJN8

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *