News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Pentru început a avut loc o întâlnire, organizată la inițiativa deputatului ACL Claudia Boghicevici, între reprezentanții asociației, în frunte cu președintele Florin Atimuț, și câțiva reprezentanți ai tinerilor ACL Arad.

Un prim obiectiv al acestei colaborări constă în cunoașterea reciprocă a tinerilor, a problemelor cu care se confruntă și a sprijinului pe care aceștia îl pot primi din partea instituțiilor statului.

În urma întâlnirii dintre reprezentanții Asociației Nevăzătorilor și cei ai tinerilor ACL, s-a stabilit un calendar de evenimente comune. Astfel, prima întâlnire a fost stabilită peste două săptămâni, fiind propuse teme precum informarea despre oportunități legate de găsirea unui loc de muncă, participarea la cursuri profesionale sau reconversia profesională.

Totodată, membrii asociației au fost informați în legătură cu proiectul de lege privind persoanele cu dizabilități „Câinele-ghid pentru nevăzători”.

„Ne mândrim că asociația nostră a fost aleasă să piloteze implementarea acestei legi, a cărei inițiator este doamna deputat Claudia Boghicevici. Sperăm ca din această colaborare să rezulte multe lucruri folositoare persoanelor nevăzătoare”, a declarat Florin Atimuț, președintele Asociației Nevăzătorilor din România – Filiala Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *