News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Baronilor pesedişti nu le dă mâna să scoată din buzunare banii pentru sondajele judeţene prin care să se decidă care vor fi candidaţii USL la primării şi Consilii Judeţene.

Din câte se aude prin Kiseleff, niciun preşedinte de organizaţie judeţeană nu a semnat contractul cu institutul de cercetare desemnat de la Bucureşti. Baronii se plâng de faptul că sociologii nu lasă din preţ, profitând de poziţia de monopol conferită prin decizia conducerii centrale.

Liderii PSD le-au transmis filialelor că trebuie să facă până în iulie sondajele judeţene pentru a vedea dacă PSD sau PNL vor da candidaţii din judeţ. Conducerea PSD a şi impus filialelor institutul cu care trebuie să facă sondajul (21 cu Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic şi 20 cu CSSC Avantgarde). Deşi teoretic baronii PSD au libertatea de a negocia preţul sondajelor, practic neexistând decât un singur ofertant, negocierea e apă de ploaie, din moment ce niciunul dintre institute nu a vrut să accepte o sumă mai mică de 10.000 euro.

Din ce spun unii prin Kiseleff, este posibil ca în multe judeţe nici să nu se mai facă aceste sondaje, din moment ce oricum candidaţii vor fi ai PSD, fie că sunt deja în funcţii, fie că sunt din start mai bine cotaţi decât liberalii. (pesurse)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *