News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Filmul „Din alte vieți“, proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad Filmul „Din alte vieți“, proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Filmul „Din alte vieți“/„Past Lives“ (r. Celine Song), care a câștigat Premiul Publicului, anul trecut, la Sundance, și a fost declarat de critici cel mai bun film al anului 2023, va fi proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Proiecția va avea loc vineri, 10 mai 2024, de la ora 19.00, iar accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

Filmul spune povestea Norei și al lui Hae Sung, doi tineri care au o legătură specială încă din copilărie, dar a căror drumuri se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud.

20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

Cu umor, maturitate și emoție, povestea lor curge natural, fără artificii regizorale sau scenaristice, creionând două lumi atât de diferite care se întâlnesc prin intermediul Norei și care pot funcționa împreună în armonie.

Filmul produce o experiență unică în sala de cinematograf, muzica și imaginea creând o emoție colectivă.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

 

SINOPSIS

Titlu original: Past Lives

Titlu internațional: Past Lives

Producție: SUA, Coreea de Sud, 2023

Regie: Celine Song

Distribuție: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro

Dramă, romantic, 105 minute

Data lansării în România: 22 septembrie 2023

Premii:
Premiul Publicului, Sundance Film Festival: London 2023

Selecție Competiția Oficială, Berlinale 2023

 

În coreeană există un cuvânt, „in-yun”. Se traduce „soartă”. Dar, mai ales, se referă la modul în care destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile lor anterioare.

Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *