News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Filmul ”Matrix 4” va fi lansat de abia în 2022 Filmul ”Matrix 4” va fi lansat de abia în 2022
Please follow and like us:
Pin Share

Noul lungmetraj din franciza „Matrix” nu va ajunge în cinematografe înainte de 1 aprilie 2022, întrucât studiourile Warner Bros. au amânat cu un an data lansării, după ce epidemia de coronavirus a paralizat complet producţia filmului.

Filmul urma să fie lansat la 21 mai 2021, însă după mai multe luni fără posibilitatea de a relua producţia, responsabilii proiectului au decis să acorde mai mult timp filmărilor care vor fi reluate probabil luna viitoare la Berlin.

Anunţul intervine după ce Warner Bros. a decis amânarea lansării „Tenet” noul film al lui Christopher Nolan care va avea premiera la 31 iulie, la două luni după data iniţială prevăzută pentru 17 iunie.

Perioada de amânare va fi şi mai mare pentru filmul „Wonder Woman 1984”, a cărui premieră prevăzută pentru 5 iunie a fost mutată la 14 august şi care va fi lansat în final la 2 octombrie. În timp ce „Godzilla vs. Kong” va fi lansat la data la care era prevăzut „Matrix 4„, pe 21 mai 2021.

Premiera cea mai aşteptată rămâne cea a noului film „Tenet” urmărită cu mare atenţie la Hollywood, fiind considerată prima de mare importanţă după ce criza sanitară generată de noul coronavirus a ţinut închise cinematografele din întreaga lume timp de mai multe luni.

Deşi restul studiourilor şi-au amânat lansările cele mai importante, Nolan şi Warner Bros. au susţinut ferm data de 17 iulie pentru „Tenet”, mizând pe faptul că va fi primul mare proiect hollywoodian care va vedea lumina zilei după izolarea dictată de pandemie. Până la urmă, „Tenet” va ceda această onoare lui „Mulan”, noul film al studioului Disney, care va fi lansat pe 24 iulie după ce premiera prevăzută în martie a fost amânată.

În schimb, Warner Bros. a anunţat că pe 17 iulie va putea fi revăzut în cinematografe „Inception” (2010), unul dintre cele mai mari succese ale lui Christopher Nolan, având în vedere că se împlinesc zece ani de la lansare.AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *