News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Filmul „War for the Planet of the Apes” face furori în box-office-ul american Filmul „War for the Planet of the Apes” face furori în box-office-ul american
Please follow and like us:
Pin Share

Filmul „War for the Planet of the Apes” a detronat cel mai recent lungmetraj din franciza „Omul-Păianjen”, intitulat „Spider-Man: Homecoming”, și a debutat pe primul loc în box office-ul din America de Nord, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică seară de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

War for the Planet of the Apes, filmul final al trilogiei științifico-fantastice inspirate din romanul francezului Pierre Boule, a fost lansat vineri în cinematografele din Statele Unite și Canada. Acest lungmetraj, care beneficiază de efecte speciale impresionante, cu personaje-maimuțe care par extrem de reale pe marele ecran, a fost elogiat de criticii de film din America de Nord și a obținut în primul său weekend de proiecții încasări de 56,5 milioane de dolari. Pelicula este regizată de Matt Reeves și îi are în rolurile principale pe actorii Toby Kebbell, Andy Serkis, Judy Greer și Woody Harrelson. (agerpres.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *