News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Finanțele ne sfidează și își bat joc de contribuabili, de sistemul online s-a ales praful Finanțele ne sfidează și își bat joc de contribuabili, de sistemul online s-a ales praful
Please follow and like us:
Pin Share

Din noua strategie inițiată de Ministerul Finanțelor cu privire la un mediu online care să poată înlocui miile de angajați de la ghișeele instituțiilor, care taie frunză la câinii, s-a ales praful.
Ministru Florin Câțu, dealtfel un diletant și un analfabet, nu a reușit să implementeze acest sistem, pe care se bazează majoritatea țărilor din UE, a fost săpat de oamenii de jos. Toți trepădușii de la finanțe s-au speriat că vor fi dați afară și au făcut ce au făcut de au pus-o de o dispariție a bazei de date a semnăturilor digitale online.

Astfel când stai comod acasă și vrei să îți plătești dările la stat din propriul calculator primești un mesaj că nu mai ești înregistrat în sistemul virtual. O dai de o înjurătură, îți reverifici actele și vezi că erai înregistrat dar totul a dispărut. Așa că mai o dai o dată pe a mamei și te duci la Trezorerie, unde puhoi de lume în pandemie care au pățit același lucru. Evident funcționarele alea obosite cu cele 4 clase ale lor îți reiau aerul autoritar de jegoase cu înjurături asupra bietului contribuabil.
”Sunați la asistență contribuabili” ne răspund dacă le întrebăm de problema online. Evident la asistență online, după ce stai 10 minute prin nșpe mii de filtre, când ajungi la rând îți închide telefonul fără a putea să-ți spui necazurile.
Până când armata de sugători de bani din bugetul statului care stau ca putorile pe scaun și nu fac nimic nu vor fi date afară, România tot o țară de bananieri va rămâne. deliciul-viciilor.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *