News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Flanco, cel mai creativ retailer, aduce Noaptea Devoratorilor de Publicitate, singura selecție de spoturi publicitare din toată lumea, realizată de Jean Marie Boursicot, în Arad, pe data de 12 octombrie 2012. În cadrul evenimentului desfășurat la Teatrul Clasic Ioan Slavici, spectatorii vor putea viziona 290 de reclame alese pe muchie, vor avea parte de concursuri de creativitate, se vor juca și vor putea testa tehnologie de ultimă oră. Seara va fi animată cu un show devorator de stand up comedy by Teo.
Anul acesta, selecţia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame românești selectate – 13, iar spotul românesc Gelozia – IQads – deschide evenimentul.
Flanco energizează și dinamizează Noaptea Devoratorilor de Publicitate în 2012
Pentru că tehnologia pătrunde din ce în ce mai mult în viața fiecăruia dintre noi, Flanco face o demonstrație despre cum putem privi mai relaxați reclame și cum putem rezista fără să schimbăm “postul” toată noaptea, aducând în mijlocul publicului echipamente de ultimă generație. Pentru că la 5 ore de reclame este recomandată și puțină mișcare, iar distracția este cuvântul de bază al serii, Flanco animă atmosfera cu Microsoft Xbox 360.
Noaptea este lungă, dar cu ajutorul cafelei pe care o vor putea prepara chiar spectatorii, zorii zilei vor găsi sala încă plină.
“Arădenii vor avea parte vineri de o seară plină de creativitate, atât prin intermediul celor mai reușite creații publicitare, cât și al produselor electronice și electrocasnice de ultimă generație care pun accentul pe confort și divertisment. Este așadar un eveniment care sărbătorește creativitatea românilor, dat fiind numărul record de reclame selecționate, dar și surprizele pe care le pregătim”, a declarat Marina Zara, Marketing Director Flanco.
Parteneri media
Partenerii media ai evenimentului sunt postul de televiziune MTV România, postul de radio Pro FM, publicațiile Playboy, The One, InStyle și Șapte Seri, site-urile playboy.ro, one.ro, apropo.ro, 220.ro, iqads.ro, bestjobs.ro. Blogger-ul oficial al evenimentului este Cabral (cabral.ro).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *