News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Guvernul USL a decis să înlocuiască prefecţii în perioada imediat următoare, pentru a asigura un act de guvernare coerent. Echipa primului ministru Victor Ponta a înaintat informal o propunere pentru ocuparea funcţiei de prefect lui Flavius Măduţa. Acesta face parte din corpul funcţionarilor publici, corespunde exigenţelor premierului Victor Ponta, criteriilor profesionale, de competenţă şi de integritate presupuse de acest post.

Flavius Măduţa a declinat însă propunerea de a ocupa funcţia de prefect. „Sunt onorat de propunerea care mi-a fost făcută din partea echipei premierului Victor Ponta. Cu toate acestea, nu pot accepta această propunere. Pentru că au apărut unele informaţii publice şi pentru că circulă numeroase zvonuri, mă simt nevoit să ofer explicaţii.

Cu un an şi jumătate în urmă, m-am implicat într-un proiect politic serios, alături de prietenul meu Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, şi de toţi colegii noştri care au încredere şi susţin acest proiect la finalul căruia sper să impunem un alt fel de a face politică şi administraţie în judeţul Arad. Sunt convins că toată lumea ştie că funcţia de vicepreşedinte al unui partid politic este incompatibilă cu funcţia de prefect. Nu pot abandona acest proiect când nu am ajuns încă nici măcar la mijlocul drumului. Sunt două examene dificile de trecut în acest an, alegerile locale dar mai ales alegerile parlamentare din toamnă, de la care aşteptăm o schimbare importantă. Nu stă în caracterul meu să accept prima funcţie care mi se oferă – indiferent cât de importantă este – şi să renunţ la un proiect început. Am declinat aşadar propunerea primită, dar voi sprijini prin tot ceea ce pot Guvernul Ponta şi acea persoană care îşi va asuma într-un moment dificil responsabilitatea funcţiei de prefect. Am primit asigurări că persoana desemnată va fi funcţionar public de carieră, o persoană onestă şi competentă” a spus Flavius Măduţa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *