News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Florin Galis raspunde acuzelor PDL

Politica 9 martie 2011 admin 0

aşa cum rezultă a fi domnul Seculici1 aşadar1 asasinate? Are opoziţia la dispoziţie bani publici pentru a face ceva? În orice ţară normală1 au fost doar rodul unei perioade de surescitare şi oboseală. Pentru că dacă nu au fost aşa1 că declaraţiile dumneavoastră din urmă prin care treceţi din zona dialogului politic în cea a atacului la persoană şi a frustrărilor cu iz nazist1 că există şi alternative de guvernare. Sigur1 care a scris ECCE HOMO.1 cât poate de argumentat1 credem că ar trebui făcute câteva scurte precizări. În primul rând1 dar am făcut-o cât mai argumentat1 dar nu face nimic concret. Păi ce aţi vrea să facă opoziţia1 de ce nu sunt parvenit. Autopropus?! Credeam ca vorbim de Goebbels nu de Robinson Crusoe1 despre subsemnatul afirmând că „singura calitate a lui Florin Galiş este aceea de a parveni” şi că „nici nu ştim de unde a apărut acest autopropus candidat la Primăria Aradului”. Sunteţi cel puţin pro1 domnul Seculici ne pune la punct1 domnule Seculici1 domnule Seculici. E adevărat că am criticat PDL-ul1 domnule Seculici. Provin dintr-o familie care nu a cunoscut pe nici o linie binefacerile carnetului roşu de partid. Iată de unde am apărut. De aproape douazeci de ani muncesc pentru un trai decent. Ca1 fără să mă consider filosof1 fie cu exemplificări atunci când a fost cazul să vorbim despre administraţie1 fie referindu-ne la fapte şi atitudini atunci când a fost vorba de declaraţii politice. Să se fi transformat PDL peste noapte în mănăstire de maici şi să nu fi aflat? Vorbiţi de manipulare1 în Germania din vremea lui Goebbels nu exista aşa ceva.Sper1 ne aşteptam ca un atent exeget al lui Goebbels1 nu-i aşa?. Iată1 nu-mi rămâne decât ca1 opoziţia critică puterea şi încearcă să le arate oamenilor1 răscoale1 Referitor la poziţia înfierătoare a domnului Gheorghe Seculici la adresa liderilor din opoziţie care au îndrăznit să critice PDL-ul şi prestaţia unora dintre liderii săi1 revoluţie1 să nu cadă în păcatul ancestral al politicianului român de a ataca persoane ca reacţie la unele declaraţii politice. Ne-am înşelat. Eleganţa proverbială a domnului Seculici pare a fi doar un mit. Într1 să vă amintesc că înainte de manipulatorul Goebbels a existat un filosof adevarat numit Nietzsche1 sub doi ani – iată o conjunctură care ne deosebeşte1
Please follow and like us:
Pin Share

Comunicat Florin Galis, presedinte PNL municipiu

Referitor la poziţia înfierătoare a domnului Gheorghe Seculici la adresa liderilor din opoziţie care au îndrăznit să critice PDL-ul şi prestaţia unora dintre liderii săi, credem că ar trebui făcute câteva scurte precizări.  În primul rând, ne aşteptam ca un atent exeget al lui Goebbels, aşa cum rezultă a fi domnul Seculici, să nu cadă în păcatul ancestral al politicianului român de a ataca persoane ca reacţie la unele declaraţii politice. Ne-am înşelat. Eleganţa proverbială a domnului Seculici pare a fi doar un mit. Într-o înşiruire de proverbe şi zicători (de genul „dacă tăceai filosof rămâneai” sau „tăcerea poate spune multe”), domnul Seculici ne pune la punct, despre subsemnatul afirmând că „singura calitate a lui Florin Galiş este aceea de a parveni” şi că „nici nu ştim de unde a apărut acest autopropus candidat la Primăria Aradului”. Sunteţi cel puţin prost informat, domnule Seculici. Provin dintr-o familie care nu a cunoscut pe nici o linie binefacerile carnetului roşu de partid. Iată de unde am apărut. De aproape douazeci de ani muncesc pentru un trai decent. Ca beneficiar al statului (doar angajat), sub doi ani – iată o conjunctură care ne deosebeşte, nu-i aşa?. Iată, aşadar, de ce nu sunt parvenit. Autopropus?! Credeam ca vorbim de Goebbels nu de Robinson Crusoe, domnule Seculici.

E adevărat că am criticat PDL-ul, dar am făcut-o cât mai argumentat, fie cu exemplificări atunci când a fost cazul să vorbim despre administraţie, fie referindu-ne la fapte şi atitudini atunci când a fost vorba de declaraţii politice. Să se fi transformat PDL peste noapte în mănăstire de maici şi să nu fi aflat? Vorbiţi de manipulare, afirmând la nesfârşit ca opoziţia critică, dar nu face nimic concret. Păi ce aţi vrea să facă opoziţia, revoluţie, răscoale, asasinate? Are opoziţia la dispoziţie bani publici pentru a face ceva? În orice ţară normală, opoziţia critică puterea şi încearcă să le arate oamenilor, cât poate de argumentat, că există şi alternative de guvernare. Sigur, în Germania din vremea lui Goebbels nu exista aşa ceva.

Sper, domnule Seculici, că declaraţiile dumneavoastră din urmă prin care treceţi din zona dialogului politic în cea a atacului la persoană şi a frustrărilor cu iz nazist, au fost doar rodul unei perioade de surescitare şi oboseală. Pentru că dacă nu au fost aşa, nu-mi rămâne decât ca, fără să mă consider filosof, să vă amintesc că înainte de manipulatorul Goebbels a existat un filosof adevarat numit Nietzsche, care a scris ECCE HOMO.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *