News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FLORIN SALAM E TATIC DIN NOU! ROXANA DOBRE A NASCUT O FETITA PE NUME JACQUELINE MARIA FLORIN SALAM E TATIC DIN NOU! ROXANA DOBRE A NASCUT O FETITA PE NUME JACQUELINE MARIA
Please follow and like us:
Pin Share

Felicitări! Florin Salam este tătic din nou! Iubita manelistului, Roxana Dobre, a născut o fetiţă superbă, care se va numi Jacqueline Maria.

Zi plină de emoţii şi fericire pentru Florin Salam şi Roxana Dobre! Tânăra a adus-o pe lume pe fetiţa lor, Jacqueline Maria. Frumoasa brunetă a născut în urmă cu o oră.

Florin Salam şi-a condus iubita la maternitate în această dimineaţă, în jurul orei 06:30. Manelistul părea destul de relaxat, cu toate astea a optat să-şi ducă iubita la spital cu şoferul. Au mers încet, precaut, ba chiar au mers sub limita legală, căci Florin nu a vrut să o agite pe viitoarea mămică.

Manelistul a fost extrem de atent cu viitoarea sa soţie, pe care condus-o la maşină ţinând-o protector de mijloc şi a ajutat-o să urce în bolid.

Florin Salam (35)  şi Roxana Dobre (27) s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. După câteva întâlniri, cei doi şi-au dat seama că sunt suflete pereche, iar de atunci şi până acum, au fost de nedespărţit.

Sursa: spynews.ro

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *