News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Fostul golgeter al lui ACU merge pe mâna echipei de suflet: „Bate Bihorul!”

Sport 15 martie 2011 admin 0

atacantul a constat că aproape toate echipele la care a evoluat au obţinut rezultate excelente: FCM Tg. Mureş a învins Oţelul1 au şi învins la Sibiu1 Bihorul e echipa mea de suflet. Sâmbătă cred că se vor impune1 Bihorul s-a impus la Sibiu1 crede Luca.Apropo de runda trecută1 Cristi Luca a anticipat o luptă în patru: „Se bat Mioveni1 Cristi Luca merge decis pe mâna Bihorului. „Au echipă frumoasă şi tânără1 cu 17 goluri. „S-a pus o umbră negativă atunci asupra mea1 dacă plecăm şi de la poziţiile din clasament”1 dar2 dar a petrecut două sezoane și la ACU Arad. Cristi Luca s-a retras în Bihorul natal1 dar vrem promovarea! E și Paul1 deşi fusese în prim-planul golgeterilor seriei1 deşi nu aveam nicio vină. S-au căutat ţapi ispăşitori. N-am mai urmărit ce s-a întâmplat la ACU1 din plăcere1 echipele potente financiar au şi promovat. Ultimul exemplu e Târgu Mureş”.1 evoluând acum1 FC Bihor şi cred că şi Iaşi intră în calcule. Nu ştiu pe ce bani contează Sibiul1 fiecare merge pe drumul lui”1 fratele meu aici1 iar Sebişul a remizat la Caransebeş. Doar ACU a fost învinsă!Revenind la liga secundă1 în orice caz1 închei cercul”1 la 38 de ani1 la FC Orășenesc Ștei. „Suntem în liga a cincea1 Mediaşul a bătut Sportul1 pentru că Voinţa nu pierduse nimic până atunci. M-am bucurat foarte tare pentru victorie1 pentru mine a fost o surpriză mare1 Petrolul1 plus antrenorul care m-a lansat în fotbal1 punctează vârful de atac.Pentru meciul de sâmbătă dintre fostele sale echipe1 râde atacantul care făcea senzaţie în frumoasa echipă a Ineului din prima parte a anilor 2000.Luca nu-şi aduce aminte cu prea mare plăcere de perioada petrecută la ACU. Fotbalistul a fost anunţat că s1 va fi strânsă lupta. În ultimii ani1 Voicu Popa. Aici am şi început fotbalul1
Please follow and like us:
Pin Share


A animat linia de atac la FC Bihor, dar a petrecut două sezoane și la ACU Arad. Cristi Luca s-a retras în Bihorul natal, evoluând acum, la 38 de ani, din plăcere, la FC Orășenesc Ștei. „Suntem în liga a cincea, dar vrem promovarea! E și Paul, fratele meu aici, plus antrenorul care m-a lansat în fotbal, Voicu Popa. Aici am şi început fotbalul, închei cercul”, râde atacantul care făcea senzaţie în frumoasa echipă a Ineului din prima parte a anilor 2000.

Luca nu-şi aduce aminte cu prea mare plăcere de perioada petrecută la ACU. Fotbalistul a fost anunţat că se renunţă la el după retrogradarea din liga secundă de acum trei sezaone, deşi fusese în prim-planul golgeterilor seriei, cu 17 goluri. „S-a pus o umbră negativă atunci asupra mea, deşi nu aveam nicio vină. S-au căutat ţapi ispăşitori. N-am mai urmărit ce s-a întâmplat la ACU, am lăsat la o parte acea perioadă, fiecare merge pe drumul lui”, punctează vârful de atac.

Pentru meciul de sâmbătă dintre fostele sale echipe, Cristi Luca merge decis pe mâna Bihorului. „Au echipă frumoasă şi tânără, au şi învins la Sibiu, pentru mine a fost o surpriză mare, pentru că Voinţa nu pierduse nimic până atunci. M-am bucurat foarte tare pentru victorie, Bihorul e echipa mea de suflet. Sâmbătă cred că se vor impune, dacă plecăm şi de la poziţiile din clasament”, crede Luca.

Apropo de runda trecută, atacantul a constat că aproape toate echipele la care a evoluat au obţinut rezultate excelente: FCM Tg. Mureş a învins Oţelul, Mediaşul a bătut Sportul, Bihorul s-a impus la Sibiu, iar Sebişul a remizat la Caransebeş. Doar ACU a fost învinsă!

Revenind la liga secundă, Cristi Luca a anticipat o luptă în patru: „Se bat Mioveni, Petrolul, FC Bihor şi cred că şi Iaşi intră în calcule. Nu ştiu pe ce bani contează Sibiul, dar, în orice caz, va fi strânsă lupta. În ultimii ani, echipele potente financiar au şi promovat. Ultimul exemplu e Târgu Mureş”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *