News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Producătorii și dezvoltatorii jocurilor online au tot forțat limitele jocului și au transformat slotul clasic cu 3 role în sloturi cu 5 sau mai multe role, sute de linii de plată, funcții speciale, runde bonus, video de înaltă calitate și grafică 3d. Dacă vrei să joci să încerci jocuri cu păcănele accesează Joc Pacanele și joacă gratis o gamă variată de jocuri cu diverse funcții care fac jocul mult mai interesant.

Există o mulțime de cazinouri online care îți oferă o gamă largă de jocuri pe care să le încerci. Înainte să încerci jocuri gratis pacanele online trebuie sa știi totul despre funcțiile speciale la jocuri pacanele.

Ce sunt funcțiile speciale la un joc pacanele?

Funcțiile speciale la păcănele sunt modalitatea prin care furnizorii de jocuri online atrag tot mai mulți jucători oferindu-le mai multă distracție și o șansă la mai multe premii. Unele funcții sunt activate întâmplător, pe când altele sunt activate de apariția pe ecran a unui simbol special cum ar fi Scatter. Oricum s-ar activa rezultatul lor este posibilitatea de a câștiga mai mult și de a te distra în același timp.

Top 7 funcții speciale la jocuri gratis pacanele online

  1. Free spins

Free spins sau runda bonus cu rotiri gratuite este cea mai faimoasă funcție specială a sloturilor deoarece este cea mai des întâlnită. Probabil ești deja obișnuit cu bonusurile cu rotiri gratuite de la înregistrare, dar funcția Free Spins este cu totul altceva. Aceasta se activează în timpul unui joc, premiul constând într-un număr de rotiri gratuite și alte caracteristici suplimentare. Această funcție se activează de obicei folosind simbolul Scatter, dar există și unele sloturi în care funcția este declanșată întâmplător.

Datorită acestei funcții jucătorul poate juca mai mult decât credea. De obicei rotirile gratis sunt oferite atunci când jucătorul primește 3 simboluri Scatter pe aceeași linie. Jucătorul primește un număr de rotiri și câștigurile se vor aduna în timp ce își va folosi rotirile. Dwarven Gold Deluxe aduce jucătorului 7 rotiri gratuite dacă prinde 3 simboluri Scatter pe orice pozitie a rolelor.

  1. Retrigger

Funcția Retrigger înseamnă reactivarea unei funcții în timp ce este deja activă. De obicei Retrigger reactivează Free Spins și de aceea se va mai întâlni sub numele de Respin. Dacă la unele jocuri gratis pacanele online această funcție poate fi activata doar o dată, pe când la altele o poți activa la infinit. Wins of Fortune oferă jucătorilor săi atât funcția specială de Respin oferită la fiecare câștig și SuperSpin la 4 câștiguri consecutive unde poate prinde rotiri gratuite nelimitate.

  1. Bonus Game

Bonus Game se referă la un joc oferit ca bonus la jocul principal. Dacă jucătorul activează această funcție va fi scos din jocul principal pentru a fi dus în jocul nou oferit unde isi poate multiplica toate câștigurile. De obicei jocul oferit ca bonus are o temă similară cu jocul principal si este activată întâmplător sau cu ajutorul simbolului Scatter. Spinning Stars îți aduce o rundă bonus specială când prinzi simboluri Wild concomitent pe rolele 1 și 5.

  1. Gamble

Gamble este o funcție specifică sloturilor clasice în special și abia apoi celor cu animații si tematici din cele mai diverse. Poate fi activată doar când dorește jucătorul, dar înainte de a o activa jucătorii trebuie să aibă în vedere două lucruri: Gamble poate duce la multiplicarea câștigurilor dacă jucătorul ghicește cartea următoare sau la pierderea câștigurilor în caz contrar. Un joc în care vei întâlni funcția Gamble este Riches of Ra.

  1. Transforming Wild

Simbolurile Wild fac parte din funcțiile speciale de la jocuri gratis pacanele online și sunt de mai multe feluri: Transforming Wild, Sticky Wilds, Stacked Wilds. Transforming wild este o funcție prin care simbolurile obișnuite vor deveni simboluri Wild, de asemenea Wild contribuie la formarea unei combinații de simboluri identice, adică poate înlocui orice simbol al jocului, în afară de Scatter și Bonus. Un exemplu de joc unde poți primi simboluri Wild este Super Flip.

  1. Coins

Coins se referă la suma pe care jucătorii o pariază pe fiecare linie și adunate vor arăta suma totală pariată într-un singur joc. Niciun aparat sau slot nu ar funcționa fără monede și definește aparatul de sloturi. Atât în cazinourile fizice, cât și în cele online, coins îi ajută să își plaseze pariurile și să decidă ce sumă pun pe o anumită preferință.

  1. Scatter Symbols

Regula generală a sloturilor este să aștepți să se alinieze mai multe simboluri de același tip. Simbolurile Scatter pot apărea în orice poziție pe orice rolă sau pe o anumită poziție și să îți aducă un câștig sau un bonus cum ar fi Free Spins. De obicei Scatter este cel mai valoros simbol special și aduce cu sine diverse avantaje jucătorului. 5 Dizzling Hot are un simbol Scatter reprezentat de o steluță aurie, adică are valoarea de 10 monede pentru 3 simboluri, 50 monede pentru 4 simboluri și 250 pentru 5 simboluri.

Bonus de bun venit exclusiv pe Joc Pacanele

Dacă te înregistrezi la Netbet prin intermediul site-ului Joc Pacanele vei primi un bonus de bun venit extrem de atractiv: 150% până la 1000 RON și 50 rotiri gratis cu depunere. Deci dacă depui 100 RON, te vei juca de fapt cu 250 RON, iar rotirile gratis îți sunt oferite pentru păcănelele NetEnt. Iar dacă nu ești pregătit pentru o depunere, te poți bucura de cele 50 runde gratuite la înregistrare, folosind codul promoțional OFERTA50 atunci când te înregistrezi.

Jocurile de păcănele oferă jucătorilor săi o mulțime de funcții speciale care aduc atât distracție, cât și câștiguri. Dacă vrei să încerci și tu pacanele online cu funcții speciale, accesează Joc Pacanele și joacă o gamă variată de jocuri gratis pacanele online!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *