News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Fundația Româno-Germană Vladimirescu a implementat, în comuna Șiria, proiectul ”Copiii – viitorul societății” Fundația Româno-Germană Vladimirescu a implementat, în comuna Șiria, proiectul ”Copiii – viitorul societății”
Please follow and like us:
Pin Share

Obiectivul proiectului a fost:

Desfășurarea unui program de activități instructiv- educative, culturale și sportive, destinat unui număr de minim 40 de copii defavorizați, din comuna Șiria, jud. Arad, pe o perioadă de 3 luni.

Proiectul s-a derulat în spațiul Centrului Social Comunitar Șiria, pus la dispoziție de către Primăria Șiria.

In cadrul proiectului s-au desfășurat activități instructiv-educative, sportive și lucrative.

Pentru desfașurarea activităților sportive  au fost achiziționate  40 echipamente sportive (trening, tricou și pantofi sport), mingi de volei și de baschet, saltele de gimnastica, masa de tenis, coș de baschet.

Pentru activitățile educative s-au achiziționat manuale, rechizite, ghiozdane, materiale pentru desen și pictură.

În cadrul proiectului s-au organizat și 2 excursii la Cetatea Șiriei și la parcul Zoo-land, foarte apreciate de către copii.

Ținând cont de categoria din care fac parte beneficiarii (40 de copii defavorizați din comuna Șiria, aflați în situații de marginalizare), în ziua când au participat la activități au primit și o masă caldă.

Toți copiii își doresc să participe în continuare la activitățile Centrului Social Comunitar Șiria,  centru susținut de către Primăria Comunei Șiria, care în urma acestui proiect, și-a îmbunătățit baza materială și a creat un mediu atractiv, unde copiii au socializat și au legat prietenii.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *