News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Joi, 19 mai a.c, în jurul orei 06.00, un echipaj de jandarmerie, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că un bărbat sustrage material feros din incinta unei societăţi comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad.
În urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde l-a prins în flagrant pe M. Gheorghe în vârstă de 46 de ani, din Sântana.
Acesta la ieşirea din serviciu a sustras dintr-un container aproximativ 100 kg. de material feros (fier vechi) pe care la încărcat în portbagajul autoturismului proprietate personală, parcat în incinta societăţii comerciale, iar la ieşire a fost surprins şi oprit de echipajul de jandarmerie.
Cantitatea de material feros sustrasă a fost ridicată de la făptuitor şi restituită reprezentantului societăţii păgubite, prejudiciul fiind recuperat integral.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acestea fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *