News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Furt din supermarket

Local 26 iulie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Luni, 25 iulie a.c., în jurul orei 14.50, reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, cu privire la faptul că, un bărbat a sustras mai multe produse electronice din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a prins în flagrant pe R. GIGI ALIN, de 23 de ani din Mailat, jud. Arad, care a sustras mai multe produse electronice, pe care le-a ascuns sub vestimentaţia personală.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi asupra făptuitorului, a fost găsit un epilator marca ,,Philips Satinelle’’ şi un încărcător pentru epilator în valoare totală de 110 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit celei în cauză actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *