News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FURT DIN SUPERMARKET

Local 8 august 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share


Vineri, 5 august a.c., în jurul orei 16.00, reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din municipiul Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.
Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe Ionel P., în vârstă de 32 de ani, din judeţul Vaslui, care a ascuns sub vestimentaţie mai multe produse alimentare şi nealimentare.
La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, asupra făptuitorului au fost găsite două pachete de cafea de 250 grame fiecare şi peste 3 kg de muşchi file, valoarea totală a produselor sustrase ridicându-se la peste 150 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.
Jandarmii i-au întocmit celui în cauză actele premergătoare, în vederea începerii urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *