News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FURT DIN SUPERMARKET

Local 13 februarie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Vineri, 11 februarie a.c., în jurul orei 19.00, reprezentantul unui supermarket situat pe starda Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde l-a prins în flagrant pe T. Lucian în vârstă de 22 de ani, din Iaşi, care a sustras de la raionul cu produse cosmetice mai multe bunuri, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra tânărului 40 buc. deodorante pentru auto de 50 ml fiecare, în valoare totală de 159,60 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat Biroului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Arad  pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *